Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η καινούργια έκδοση λογισμικού MIUI 14

*
Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση των νέων smartphones της σειράς Xiaomi 13, ανακοινώθηκε η έκδοση λογισμικού MIUI 14, η οποία βασίζεται στο Android 13.

Η Xiaomi ισχυρίζεται πως πρόκειται για την πιο βελτιστοποιημένη έκδοση του λογισμικού MIUI και πως τρέχει κατά 60% ομαλότερα από την προηγούμενη. Η ομάδα των developers που σχεδίασε το MIUI 14, ενημέρωσε την αρχιτεκτονική του συστήματος με βάσει το Android Kernel, ώστε να είναι “ελαφρύτερο” και να χρησιμοποιεί λιγότερη μνήμη.

Μεταξύ άλλων, το MIUI 14 θα συμπιέζει το μέγεθος εφαρμογών που δε χρησιμοποιούνται συχνά, ενώ θα προσφέρει τη δυνατότητα customizable φακέλων με εικονίδια διαφορετικών μεγεθών. Επιπλέον, θα εισάγει πολλές νέες επιλογές widgets, αλλά και pet widgets που μοιάζουν με animated χαρακτήρες Tamagotchi.


Το ντεμπούτο του MIUI 14 αναμένεται στις 14 Δεκεμβρίου 2022, αποκλειστικά για τα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro. Παρακάτω ακολουθούν μια λίστα με τις επόμενες συσκευές που αναμένεται να υποστηρίξουν τη νεότερη έκδοση του λογισμικού.

Ιανουάριος 2023
Xiaomi 12S Ultra
Xiaomi 12S Pro
Xiaomi 12S
Xiaomi 12 Pro
Xiaomi 12 Pro Dimensity Edition
Xiaomi 12
Xiaomi Mix Fold 2
Redmi K50 Pro
Redmi K50
Redmi K50 Ultra
Redmi K50 Gaming Edition

Απρίλιος 2023
Xiaomi Pad 5 Pro 12.4
Xiaomi Pad 5 Pro
Xiaomi Pad 5
Redmi Pad

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*